VisionLink εξαγωγή Χρηστών vlx file

Μαρκάροντας έναν ή περισσότερους Πίνακες και επιλέγοντας "Εργαλεία" > "Εξαγωγή" αποθηκεύονται οι Χρήστες ως αρχείο .VLX με όλες τις ρυθμίσεις τους.