Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

iFob Control app. (Android, iOS)

Posted by Support 04/12/2018 0 Comment(s) Συστήματα Συναγερμού,

 

Η επαγγελματική Εφαρμογή iFob Control (iOS ,Android) δίνει την δυνατότητα στον Χρήστη του Συστήματος VISION-X να Οπλίζει/Αφοπλίζει Υποσυστήματα απομακρυσμένα (με Φωνητική Επιβεβαίωση εκτέλεσης εντολής στα Ελληνικά) με απλό άγγιγμα του δάκτυλού του.

Μπορεί να δει, ανά πάσα στιγμή, την τρέχουσα κατάσταση των Ζωνών του Συστήματός του και να Απομονώσει (Bypass) την Ζώνη που επιθυμεί.

Σε προστατευόμενους χώρους με λειτουργίες αυτοματισμού, μπορεί να ενεργοποιήσει Εξόδους (Θέρμανση, Κλιματισμός, Φώτα) ενώ εφόσον γίνεται χρήση της ενσωματωμένης λειτουργίας Access Control, μπορεί εύκολα να Ξεκλειδώσει μία ή περισσότερες Θύρες στον χώρο.

Όλα τα τελευταία 2000 συμβάντα του Συστήματος (Οπλίσεις/Αφοπλίσεις, Προσβάσεις Χρηστών σε Θύρες, Συμβάντα Alarm, Προβλήματα Συστήματος κλπ) είναι διαθέσιμα προς ανάγνωση μέσω της Εφαρμογής iFob Control αναλυτικά με Ημερομηνία/Ώρα Συμβάντος, Όνομα Χρήστη, ονομασία Υποσυστήματος και Πληκτρολογίου/Καρταναγνώστη.

Σε κάθε Συμβάν του Συστήματος λαμβάνει Push Ειδοποίηση σε πραγματικό χρόνο ακόμα και αν δεν είναι ανοικτή εκείνη τη στιγμή η Εφαρμογή στο Smartphone. Σε Συμβάν Alarm Συστήματος (Διάρρηξης, Πανικού, Απειλής, Δολιοφθοράς, Παραβίασης Θύρας, Ανοικτής Θύρας) λαμβάνει Push Ειδοποίηση και ταυτόχρονα ηχεί το Smartphone για 20sec έναν διακριτό τόνο. Για την λήψη Push Ειδοποιήσεων θα πρέπει να υπάρχει ενεργή σύνδεση internet στο Smartphone (Wi-Fi ή Data). Σε διαφορετική περίπτωση οι Push Ειδοποιήσεις παραμένουν σε κατάσταση αναμονής (έως 24 ώρες) και λαμβάνονται διαδοχικά με την επόμενη επιτυχή σύνδεση internet του Smartphone. Για αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να οριστεί πρόσθετη ειδοποίηση Χρήστη μέσω SMS (μόνο Alarm) ή μέσω Φωνητικής Κλήσης (μόνο Alarm & Πρόβλημα Συστήματος).

Τα δικαιώματα του κάθε Χρήστη της Εφαρμογής iFob Control είναι τα ίδια με αυτά που ισχύουν στον Πίνακα. Έχει δικαίωμα διαχείρισης μόνο των Υποσυστημάτων, Ζωνών, Θυρών, Εξόδων που έχουν οριστεί στον προγραμματισμό του Συστήματος από τον Εγκαταστάτη.