Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Η Εταιρεία


H ELECTRONICS & ALARM SYSTEMS “ELASYS” , με εμπειρία από το 1979 στα Συστήματα Ασφαλείας, ασχολείται με τη σχεδίαση και τη χονδρική πώληση Συστημάτων Ασφαλείας, Συστημάτων Ελέγχου Πρόσβασης (Access Control), Κλειστών Κυκλωμάτων Τηλεόρασης (CCTV) και Συστημάτων Περιπολίας.


Η πολυετής εμπειρία μας βοηθά στην επιλογή των καλύτερων προϊόντων της παγκόσμιας αγοράς, σε προσιτές τιμές και στη δημιουργία σταθερών συνεργασιών με διακεκριμένες, σύγχρονες και πρωτοποριακές εταιρίες.


Η ELASYS είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Αυστραλιανής Εταιρίας DIGIFLEXPTY. LTD η οποία έχει πάνω απο 70 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας στη σχεδίαση και κατασκευή σύγχρονων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Όλα της τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Αυστραλία, χρησιμοποιώντας τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας AS/NZSISO9001 για να εξασφαλίσει μακροπρόθεσμες επιδόσεις και αξιοπιστία.


Επίσης, η ELASYS έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση βιομηχανίας SOYALCO.LTD  από την Ταϊβάν, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των Συστημάτων Ελέγχου Πρόσβασης από το 1993 και η οποία διακρίνεται για το τεχνολογικό της πλεονέκτημα και τα καινοτόμα προϊόντα της.


Ακόμη, διαθέτει στην αγορά Συστήματα Περιπολίας καθώς και επιλεγμένες Κάμερες και Καταγραφικά Υψηλής Ανάλυσης CCTV. 


Το προσωπικό της εταιρίας είναι άρτια εκπαιδευμένο από τους οίκους που αντιπροσωπεύουμε, ώστε να παρέχει άριστη τεχνική υποστήριξη και κατάρτιση στους πελάτες μας. Τα προϊόντα μας διανέμονται και υποστηρίζονται σε όλη την Ελλάδα, σε επιλεγμένες, πιστοποιημένες εταιρίες και επαγγελματίες.


Η εταιρία μας, κατά την 35ετή διαδρομή της, συνεχίζει να διακρίνεται για την συνέπεια, την ευθύνη και τον σεβασμό στον πελάτη